Pages

Thursday, February 24, 2011

I'M NOT A BLOGGER!!!

firstly,, mekaseh kpd org yg sanggup mengajar diri ini care² ntok mmbuat blog.. sanggup plak beliau bersengkang mata semata-mata ntok mengajar diri yg buta IT nih T_T
next,, blog ini dicipta ntok mengisi masa lapang mustahil aku ade mase lapang. Ape yg aku psti, blog ini akan slalu x diupdate... hehehe.. lagipun aku xde idea nak tulis pasal ape ni la sbb sebenornye. 
btw, thanx kpd mereka yg terlibat dlm menjayakn penghasilan blog ini sama ada secara langsung mahupun tidak ^.^

6 comments:

Syahidah said...

hohohohooh.. same2 la ye..
ehhh aku sorg je yg tlg bersengkang mata.. -.-'

fna said...

hahaaaa...gud job la zalat..:) keep it up boy...

wanrandom said...

mekaseh paana.. ^.^
mekaseh IDAH ~,~

Syahidah said...

aku sekeh jgk kang bdk ni.. =....='
buang h tuh

Anonymous said...

tompang lalu ~ ehehe

ﺴﻴﺘﻲﻨﻭﺭﺠﺎﺘﻴﻜﺴﻭﻤﺎ said...

wah wahhh, IDAH ke yg bersengkang mata tu? wauuu~!